Parteneriat

Suntem deschiși pentru parteneriat

Alpen Pharma este o companie internațională, reprezentanțele căreia operează în mai multe țări din întreaga lume. Datorită acestei structuri flexibile, suntem întotdeauna deschiși pentru parteneri. Acest lucru creează condițiile pentru o cooperare fructuoasă și pe termen lung. Abordarea individuală către colaborare ne permite să dezvoltăm o relație reciproc avantajoasă cu fiecare dintre parteneri.

 

in_uk_1.jpg

 

Prioritatea noastră strategică

 

Știm că multe dintre cele mai bune idei pot veni din exterior, și, prin urmare, cooperarea cu alte companii, organizații și centre de cercetare este o parte fundamentală a strategiei noastre de business. Parteneriatul și dezvoltarea unor abordări inovatoare reprezintă prioritatea noastră strategică.

 

in_uk_2.jpg

 

Avantajele parteneriatului cu noi

 

Parteneriatul cu Alpen Pharma vă permite să obțineți experiență de:

  • cooperare la nivel mondial;
  • descoperire și dezvoltare de noi piețe, direcții de business;
  • studii științifico-clinice;
  • decizii inovatoare.

 

Cooperând cu noi, puteți profita de susținerea specializată a echipelor noastre regionale. Cu ajutorul personalului nostru, produsele Dvs. vor putea fi prezentate în noile piețe de perspectivă din diferite țări ale lumii. Noi oferim o gamă completă de servicii pentru a susține ideile și produsele Dvs. în toate etapele de afaceri.

 

in_uk_3.jpg

 

Scopul nostru

 

Suntem interesați de posibilitățile de cooperare în diverse domenii farmaceutice și parafarmaceutice. Scopul nostru este de a combina capacitățile, experiența și resursele fiecăruia pentru a satisface mai eficient necesitățile pacienților.

 

Aflați mai multe despre oportunitățile noastre de dezvoltare a afacerilor.