Despre noi

Alpen Pharma în Moldova

Alpen Pharma în Republica Moldova

Istoria Companiei “Alpen Pharma AG” în Republica Moldova îşi are începutul în anul 2012, când a fost deschisă o reprezentanţă în oraşul Chisinau.

        

Personalul al companiei îl constituie reprezentanţii medicali – un colectiv de profesionişti cu studii medicale, care conlucrează activ în toate regiunile Republicii Moldova cu medici de diferite profiluri: pediatri, terapeuţi, alergologi, dermatologi, ginecologi, ORL-işti, gastroenterologi, reanimatologi, chirurgi, urologi, medici de familie etc., precum şi cu provisorii şi farmaciştii din instituţiile farmaceutice.

 

 

La moment, Reprezentanţa «Alpen Pharma AG» în Republica Moldova soluţionează cu succes sarcinile pe care şi le-a propus, dezvoltându-se în continuare şi deschizând noi perspective.

 

Portofoliul medicamentelor companiei, care se măreşte de la an la an, include un număr foarte mare de medicamente, ce satisfac necesităţile unui cerc larg de pacienţi şi medici de diverse specialităţi.

 

 

Reprezentanţa «Alpen Pharma AG» în Republica Moldova colaborează fructuos cu instituţii mediale şi curativ-profilactice, cu medici practicieni, provisori şi pacienţi; se implică activ în desfăşurarea conferinţelor ştiinţifico-practice şi a seminarelor, care au drept scop schimbul de experienţă, precum şi în realizarea programelor de reciclare a medicilor.

 

Ne mândrim că avem o colaborare de mai mulţi ani cu Universitatea Naţională de Medicină şi  Farmacie,  şi cu numeroase instituţii clinice şi de învăţământ.

 

Nevoile pacientului au fost şi rămân întotdeauna o prioritate pentru angajaţii noştri, de aceea Reprezentanţa «Alpen Pharma AG» are grijă de calitatea şi inofensivitatea aplicării medicamentelor noastre. Cu acest scop Reprezentanţele au instituit un sistem de supraveghere farmacologică a cazurilor de manifestare a eventualelor reacţii adverse.