Despre noi

Misiune și valori

Compania “Alpen Pharma AG” este o companie stabilă, social responsabilă și etică, care aduce societății metode inovatoare de tratament si de prevenire a bolilor. Activitatea companiei noastre are ca scop menținerea și conservarea frumuseții și sănătății, precum și îmbunătățirea calității vieții a milioane de oameni de pe planeta noastră.

 

Compania “Alpen Pharma AG” acordă o atenție considerabilă lucrului cu instituțiile medicale și curativ – profilactice, medicii practicieni, farmaciștii și consumatorii de produse farmaceutice; sprijină în mod activ conducerea conferințelor și seminarelor științifico – practice, ceea ce contribuie la schimbul de experiență, precum și programele educaționale pentru creșterea calificării medicilor.

 

Compania “Alpen Pharma AG” este inițiatorul și implementatorul a multor programe medico – sociale, care vizează menținerea și îmbunătățirea calității sănătății locuitorilor planetei: “Copilărie sănătoasă – națiune sănătoasă”, “Viața fără cicatrici,” “Eu sunt specială” și altele.

 

“In the name of health!” (“În numele sănătății!”) este o misiune nobilă a companiei “Alpen Pharma”, care definește toate activitățile noastre.

 

Valorile noastre

 

Prioritatea pentru fiecare persoană care lucrează în domeniul asigurării cu medicamente este, în cele din urmă, pacientul. Prin urmare, profesionalismul nostru, responsabilitatea pentru eficacitatea și siguranța medicamentelor ajută la furnizarea de servicii calitative de asigurare cu medicamente a tuturor și a fiecărei persoane în parte, face oamenii mai sănătoși și lumea mai bună.

 

Ne străduim să răspundem așteptărilor și nevoilor fiecarui client “Alpen Pharma”: pacient, medic, farmacist – ei sunt responsabilitatea noastră principală.

 

Prin introducerea de medicamente, a căror eficacitate și siguranță a fost dovedită prin mulți ani de experiență cu succes în utilizarea de către milioane de pacienți din zeci de țări din întreaga lume, noi definim valoarea noastră principală, care este responsabilitatea față de societate.