Centrul de presă

Teleconferința științifico-practică cu participare internațională

03.11.2016

Pe 20 octombrie compania Alpen Pharma a organizat o la teleconferința  științifico-practică internațională cu tematica:» Tratamentul tusei din perspectiva medicinei bazate pe dovezi.Răspunsuri simple la întrebări dificile”.

La conferință au participat specialiști de vază din domeniul medcinei din Georgia,Ucraina și Germania.La conferință au fost prezinți medici de familie, pediatri și terapeuți.

Raport au citit următorii specialiști:

Hans Haberlein, profesor – catedra de biologie celulară și cercetare moleculară a produselor medicamentoase, Universitatea biochimică și biologie moleculară, Bonn, Germania.

Tema raportului:«Hedera Helix(Extract Patentat de Iederă-EA 575):mecanismul acțiunii demonstrate la nivel celular și molecular.»

Ivane Chaidze, profesor, Seful departamentului de pediatrie a Universității de medicină din Tbilissi, Directorul Spitalului central pentru copii,or. Tbilissi.Președintele departamentului  asociației Georgiene  a bolilor respiratorii, Tbilissi, Georgia.

Tema raportului: «Tratăm sau nu tratăm tusea la copii»

Tatiana Umaneț, dr. În medicină, Alergologul principal din cadrul MS Ucraina, Specialist principal al secției de alergologie și immunoreabilitare la copii, UM «Institutul de pediatrie,  obstetrică și ginecologie AȘ Ucraina», Kiev, Ucraina.

Tema raportului: «Locul produselor mucolitice în tratamentul bronhoobstrucției la copii»

La conferință au fost discutate problemele în tratamentul tusei la copii , cît și acțiunea produsului Prospan demonstarată la nivel molecular.Au fost stabilite recomandări practice în implimentarea acestora în medicină.